belotero een deel van mezelf

Waarom kiezen voor
Belotero®?

 • EENVOUDIGE BEHANDELING
  De behandeling met Belotero®-fillers neemt doorgaans niet meer dan 30 minuten in beslag. Meestal kunt u meteen na de behandeling uw dagelijkse activiteiten weer oppakken.
 • DIRECT RESULTAAT
  De Belotero®-productlijn geeft direct zichtbare resultaten en geeft u een natuurlijke, frisse en jeugdige uitstraling, waardoor u direct het effect van de behandeling ziet.
 • LANGDURIG RESULTAAT
  Een behandeling met de Belotero®-productlijn is langdurig effectief, de resultaten zijn zelfs tussen de 12 en 18 maanden later nog zichtbaar.* Met behulp van Belotero®-fillers kunt u een gezonde, jeugdige uitstraling krijgen en behouden.
 • EEN NATUURLIJKE UITSTRALING
  Zodra de Belotero®-filler is geïnjecteerd, vult het product de geïnjecteerde zone volledig en gelijkmatig op. Het resultaat oogt natuurlijk, met een geleidelijke overgang tussen behandelde en onbehandelde gedeeltes. Laat Belotero® een deel van uzelf worden!
 • EEN COMPLETE PRODUCTLIJN VOOR EEN COMFORTABELERE BEHANDELING
  De Belotero®-serie biedt een zeer complete productlijn voor elke soort rimpel. Bovendien zijn bijna al onze hyaluronzuurfillers ook verkrijgbaar met lidocaïne, wat een verdovende werking heeft en uw behandeling comfortabeler maakt.
 • GOED VERDRAAGBAAR
  Het is niet nodig voorafgaand aan de behandeling een allergietest te ondergaan, aangezien de Belotero®-fillers geen dierlijke bestanddelen bevatten en 100% biocompatibel en biologisch afbreekbaar zijn. Belotero® wordt zeer goed door uw eigen weefsel opgenomen. In tegenstelling tot andere fillers, zult u het product waarschijnlijk niet voelen als u de behandelde zone aanraakt.

 
Vraag aan uw arts welke delen van uw gezicht in aanmerking komen voor een behandeling met Belotero®-fillers en hoe u de beste resultaten krijgt. Zie er net zo jong uit als u zich voelt met de producten van Belotero®!

* De duur is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de soort behandeling, de behandelzone, huidtype en huidconditie, levensstijl en leeftijd.