belotero5

Lip
verjonging

De verticale lijntjes boven en onder uw lippen zijn moeilijk te camoufleren met make-up. Ze vallen vaak zelfs extra op als een felgekleurde lippenstift in de lijntjes gaat zitten. De eigenschappen van Belotero® Balance en Intense maken deze fillers ideaal voor lipinjecties. Ze kunnen uw lippen meer uitstraling geven door op subtiele wijze de vorm, het volume en de structuur aan te passen. Zo creëert u uw eigen perfecte lippen, waarbij 'less is more' geldt voor een natuurlijk resultaat.
 
Injecties kunnen geleidelijk worden gegeven, verspreid over meerdere behandelingen, totdat het gewenste resultaat is bereikt. Het product wordt opgenomen in de natuurlijke structuur van uw huid voor een glad, natuurlijk ogend resultaat. Het effect houdt lang aan, maar is niet permanent. Geef uw lippen hun volheid terug voor een natuurlijk jeugdige uitstraling!

Prachtige lippen – natuurlijk en glad

Een behandeling met fillers op basis van hyaluronzuur is ideaal om dunne lippen voller te maken of lipcontouren te definiëren.
 
De Belotero®-productlijn biedt hyaluronzuurfillers die zeer goed door uw eigen weefsel worden opgenomen. U zult geen verschil voelen als u de behandelde zone aanraakt.

Comfortabelere behandeling

Bijna de volledige Belotero®-productlijn bevat lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel, voor een comfortabelere behandeling van gevoelige zones.
Ons continue streven naar kwaliteit vertaalt zich in hyaluronzuurproducten die in zo kort mogelijke tijd een veilig, natuurlijk en langdurig resultaat geven.

Rosana-4_040