belotero6

Natuurlijke en subtiele behandeling
voor de man

Bij mannen is veroudering een traag en continu proces dat sterk wordt beïnvloed door omgevingsfactoren. Door blootstelling aan de zon, slechte voedingsgewoontes en stress op het werk of in de privésfeer gaat de conditie van de huid achteruit. De tekenen van veroudering, zoals volumeverlies en rimpels, zijn voor mannen net zo onwenselijk als voor vrouwen. Mannen die hun matige tot diepe rimpels willen aanpakken, kunnen baat hebben bij een behandeling met Belotero®-fillers. Zeker als ze gaan voor een subtiel, natuurlijk resultaat. De Belotero®-productlijn kan de tekenen van veroudering verminderen of zelfs terugdraaien en is bijzonder geschikt voor mannen die een natuurlijke, mannelijke uitstraling willen behouden.

Verbeter uw gezichtscontouren voor
meer zelfvertrouwen!

  • na

  • voor

De behoeften van de mannelijke huid

De huidstructuur van mannen verschilt behoorlijk van die van vrouwen. De huid van mannen is dikker dan de huid van vrouwen en bevat meer collageen. Dat betekent dat de mannenhuid minder snel rimpels krijgt en veroudert. Maar met het ouder worden verliest ook de mannenhuid zijn structuur en elasticiteit en verschijnen rimpels. Het gezicht ziet er vermoeid en minder krachtig uit. Er zijn effectieve behandelingen met hyaluronzuur om de rimpels aan te pakken en het volume terug te brengen.
De Belotero®-fillers op basis van hyaluronzuur zijn een uitstekend wapen in de strijd van mannen om een aantrekkelijke, jeugdige uitstraling te behouden.

  • na

  • voor