belotero4

Verdere
behandelopties

Merz Aesthetics wil mensen helpen met het behoud van een jeugdig en gezond uiterlijk en biedt daarvoor een uitgebalanceerd assortiment aan producten en minimaal invasieve behandelingen om de vochtbalans te herstellen, de huid strakker te maken, contouren te corrigeren, rimpels te verminderen en volume te herstellen. Deze producten kunnen op zichzelf of in combinatie van elkaar worden gebruikt om het beste resultaat voor u te krijgen. U kunt bij uw arts terecht voor een consult, advies en individuele behandelplannen op maat.

Radiesse®

De Radiesse® lifting & contouring filler is de geavanceerde behandeloptie om diepe rimpels tegen te gaan, de gezichtscontouren te verbeteren of het hele gelaat te liften. De gel en de calcium microsferen worden in de loop van de tijd volledig door het lichaam afgebroken. Dankzij de unieke werking biedt Radiesse® direct volumeherstel en een liftend effect. Uw natuurlijke gezichtscontouren komen terug en de kwaliteit van uw huid verbetert.
 
Radiesse® herstelt het volume direct en de unieke samenstelling stimuleert ook de natuurlijke collageenaanmaak van de huid. De huid krijgt zijn elasticiteit en volume terug – en u uw natuurlijke schoonheid.

radiesse
ultherapy

Ultherapy®

Ultherapy® heeft een goed veiligheidsprofiel en is een niet-chirurgische bewezen effectieve ultrageluidbehandeling voor het liften en het verbeteren van de stevigheid en soepelheid van de huid. Als de huid ouder wordt, treedt er slijtage op aan collageenvezels die de huid van binnenuit ondersteunen. Bij Ultherapy® wordt ultrageluidenergie afgegeven tot diep onder het huidoppervlak om het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren. Na verloop van tijd leidt dit tot de aanmaak van nieuw, gezond en sterk collageen en huidverbetering.

Etermis®

Het merk Glytone is sinds november 2015 van merknaam veranderd in Etermis®. Het product is oorspronkelijk ontwikkeld door de Franse producent Pierre Fabre. Momenteel wordt het product in Duitsland volgens de hoogste industriële veiligheidsnormen geproduceerd. Het assortiment bestaat uit drie monofasische, cohesieve hyalurozuurfillers met mannitol. Mannitol is een antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en voorkomt dat hyaluronzuur (HA) wordt afgebroken wanneer de filler wordt geïnjecteerd.

ETERMIS® geeft mooie resultaten voor de behandeling van fijne lijntjes en voor het corrigeren van matige-diepere rimpels  voor verschillende indicaties in het gezicht alsook de gevoelige zones zoals rondom de ogen en de mond.

etermis logo