belotero een deel van mezelf

Pssst … wat is het geheim
van Belotero® ?

Wilt u er jonger uitzien zonder dat het zichtbaar is dat u iets heeft laten doen? Dan is er goed nieuws: de Belotero®-productlijn kan uw geheime wapen zijn voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Natuurlijk resultaat

De Belotero®-productlijn bestaat uit fillers op basis van hyaluronzuur. De producten zijn speciaal ontwikkeld om volledig te worden opgenomen door uw huid en zo lijntjes en rimpels te verminderen. Het resultaat is een gelijkmatige, subtiele verbetering van de natuurlijke contouren van uw gelaat.

belotero_1_0_1
BEL_Website_Indication_Images_013

Verlang de beste kwaliteit -
uw huid is het waard

De producten van Belotero® zijn fillers op basis van hyaluronzuur, die uitgebreid zijn getest en veilig zijn bevonden. Daarnaast is Belotero® Balance goedgekeurd door de FDA (de Amerikaanse autoriteit op het gebied van productgoedkeuring).
 
Voor de FDA-goedkeuring is het product uitgebreid getest op mogelijke bijwerkingen en uit klinische onderzoeken is de veiligheid gebleken. De Belotero®-productlijn geeft door een snelle behandeling een langdurig, natuurlijk resultaat.

Optimale opname door de huid

Met de producten uit de Belotero®-lijn kan uw esthetisch arts de natuurlijke contouren van uw gelaat subtiel verbeteren. In tegenstelling tot andere fillers voelt u de Belotero®-fillers niet in uw huid. U kunt er dus op vertrouwen dat niemand het geheim achter uw stralende en zelfverzekerde uiterlijk zal raden.

belotero_1_0_3