belotero een deel van mezelf

Hoe werken de
Belotero® producten?

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijke, lichaamseigen stof die de ruimte tussen cellen in het lichaam opvult en ze beschermt door water vast te houden en als stootkussen te fungeren. De stof vervult verschillende functies in het lichaam. Zo helpt hyaluronzuur om gewrichten soepel te houden en bindweefsel te hydrateren. HA kan tot 1.000 maal zijn eigen gewicht in water vasthouden, waardoor de huid glad (vochtinbrengend effect), stevig en gevuld (volumeherstel) blijft.
 
Met de leeftijd neemt de productie van hyaluronzuur en daarmee het hydraterend vermogen en de elasticiteit van de huid af. Het gevolg is een drogere huid en het ontstaan van rimpels. Maar tegenwoordig kunnen de tekenen van het natuurlijke verouderingsproces worden tegengaan door het hyaluronzuur in de huid weer aan te vullen.

Direct resultaat

Tijdens de behandeling wordt de Belotero®-filler met behulp van een zeer dunne naald of canule geïnjecteerd in de te behandelen huid. Zodra Belotero® is geïnjecteerd, wordt het volume direct hersteld. De huid wordt elastischer en de gezichtscontouren verbeteren.Het product vult de huid direct op en verzacht rimpels. Dankzij de speciale formule wordt het Belotero®-product bijzonder goed opgenomen door uw huid. Het geeft een natuurlijk resultaat, uw gelaatscontouren en gezichtsuitdrukking blijven behouden.
De Belotero®-productlijn vult niet alleen rimpels op, het hydrateert ook het huidoppervlak. De huid ziet er weer stevig en stralend uit. Voor een comfortabelere behandeling zijn bijna alle Belotero®-producten beschikbaar met lidocaïne. Ons continue streven naar kwaliteit vertaalt zich in hyaluronzuurproducten die in zo kort mogelijke tijd een veilig, natuurlijk en langdurig resultaat geven.

 

belotero_1_2_1
belotero_1_2_2