belotero een deel van mezelf

Wat is
Belotero®?

Ontdek het geheim van Belotero®

De Belotero®-productlijn is een van de meest natuurlijke keuzes voor vermindering van lijntjes en rimpels, herstel van het gezichtsvolume en rehydratatie van de huid.
 
De Belotero®-producten zijn fillers op basis van hyaluronzuur (HA), een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het natuurlijke vermogen van hyaluronzuur om water te binden maakt de Belotero®-productlijn de perfecte keuze voor een glad gelaat met natuurlijke vormen.

Ontdek alle Belotero® producten uit de lijn

Dé oplossing voor de behoeften van uw huid

Dankzij een geavanceerd hyaluronzuur kan de Belotero®-productlijn gebruikt worden voor verschillende behandelingen, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften.
 
Tijdens de behandeling injecteert uw arts de Belotero®-filler met behulp van een zeer dunne naald in de te behandelen huid.
 
Dit is het moment waarop Belotero® een deel van uzelf wordt. Het stralende effect is onmiddellijk zichtbaar!

 • BELOTERO® HYDRO
  Belotero® Hydro is speciaal ontwikkeld voor diepe rehydratatie, waarbij de structuur en elasticiteit van de huid worden hersteld. Het product is perfect voor de behandeling van gelaat, handen, hals en decolleté.
 • BELOTERO® SOFT, BALANCE EN INTENSE
  Belotero® Soft, Balance en Intense worden volledig opgenomen door de huid. Fijne lijntjes en diepe rimpels worden direct verzacht en de huid oogt voller en gladder:
  Belotero® Soft: Kraaienpootjes en lijntjes rond de mond
  Belotero® Balance: Verticale fronslijnen, neus-lippenplooien, marionetlijnen, lipcontouren, lipvolume, mondhoeken
  Belotero® Intense: Neus-lippenplooien, marionetlijnen, lipcontouren, lipvolume, mondhoeken, cupidoboog
 • BELOTERO® VOLUME
  Belotero® Volume herstelt het gezichtsvolume, bijvoorbeeld ter hoogte van de wangen, jukbeenderen, kin en slapen.
belotero-product_range
2. Oplossing voor verschillende Behoeften

Volle lippen

Worden uw lippen dunner naarmate u ouder wordt? Belotero® Balance en Intense herstellen het volume en geven uw lippen een natuurlijk volle en zachte uitstraling.
De Belotero®-producten kunnen ook de contouren van de lippen accentueren, zodat uw lippenstift niet in de fijne lijntjes gaat zitten. Of creëer de perfecte cupidoboog door het hartvormige gedeelte van uw bovenlip op te vullen.