belotero een deel van mezelf

Wat kunt u
verwachten?

Langdurig en natuurlijk resultaat

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid onherroepelijk zijn jeugdige uitstraling, omdat de huid minder natuurlijke volumegevende en vochtinbrengende stoffen, zoals hyaluronzuur (HA), aanmaakt. Hierdoor ontstaan lijntjes en rimpels en dit gaat ten koste van de jeugdige uitstraling van uw gezicht.
Tegenwoordig kunnen de tekenen en symptomen van het natuurlijke verouderingsproces worden tegengegaan door het hyaluronzuur in de huid weer aan te vullen met een filler zoals Belotero®. Het geheim van Belotero®-producten is dat ze optimaal aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke behoeften. Ze geven altijd een natuurlijk ogend resultaat. Zodra Belotero® is geïnjecteerd wordt het product gelijkmatig opgenomen door uw eigen huidweefsel en zorgt het voor een subtiele verbetering van uw gezichtscontouren. Daarnaast rehydrateert Belotero® uw huid, waardoor deze er weer stralend uitziet. Een van de grote voordelen van de Belotero®-productportfolio is dat het effect lang aanhoudt, afhankelijk van het product tussen de 9 en 18 maanden, maar het is niet permanent*.

Tijdens en na de behandeling

Een behandeling met Belotero®-fillers duurt ongeveer 30 minuten, net zo lang als andere fillerbehandelingen. Het opvullen van rimpels, herstellen van gezichtscontouren en rehydratatie is nagenoeg pijnloos. Sommige mensen vinden de behandeling ietwat onaangenaam. Voor een comfortabelere behandeling is bijna de volledige Belotero®-productlijn beschikbaar met lidocaïne.

Belotero®-producten zijn hypoallergene fillers waarvoor gewoonlijk geen huidtest nodig is voorafgaand aan de behandeling**. De esthetische resultaten zijn direct zichtbaar en u kunt meteen na de behandeling uw dagelijkse activiteiten weer oppakken.

 

Overtuig uzelf en bekijk de foto's van voor en na de behandeling.

what-to-expect_1_3_1

Wat de arts doet

  • De arts verwijdert eerst eventuele make-up en reinigt de te behandelen zone grondig.
  • Afhankelijk van de behandeling kan de arts u vragen te fronsen, uw gezichtsspieren te ontspannen of uw lippen te tuiten, zodat de arts kan zien welke rimpels of lijntjes behandeld moeten worden.
  • De arts injecteert de filler en masseert de huid rond de injectie om het product gelijkmatig te verdelen.

 
Na de behandeling kunnen injectiegerelateerde reacties optreden, zoals roodheid, zwelling en lichte kneuzing. Deze reacties zijn heel normaal, meestal mild tot matig, en verdwijnen gewoonlijk binnen een week.


* De duur is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de soort behandeling, de behandelzone, huidtype en huidconditie, levensstijl en leeftijd.
** Bij patiënten die een actieve auto-immuunziekte, meerdere allergieën of anafylactische schok hebben of hebben gehad, dient een huidtest te worden afgenomen.